Prati nas

Ljubav

Ministrica Bernardica – samo jedna u nizu Hrvatica koje ljube starije

Luka Rajić, Vlado Kalember, Miro Ungar, Zvonimir Rogoz… Beskrajan je niz muškaraca koji su zaveli bitno mlađe partnerice. S druge strane, nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno promislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom koji zna što želi u životu i kako da to dobije.

Objavljeno

|

Razlika u godinama
Bernardica Juretić (screenshot: HTV)

Gotovo da nema žene koja u jednom periodu svog života nije barem ozbiljno promislila kako je to biti u odnosu s iskusnijim partnerom. S onim koji zna što želi u životu i kako da to dobije. Mnoge od njih su učinile i korak dalje pa su maštanja o starijem muškarcu pretvorile u stvarnost. I čini se da nisu požalile što su umjesto mladih vjetropira ili vršnjaka, odabrale stabilnost i zrelost. Ovo su neke od tih veza.

Bernardica Juretić i Vlado Rožman – 14 godina razlike

Najnovija medijski eksponirana veza s bitnom razlikom u godinama je ona bivše časne sestre i aktualne ministrice socijale Bernardice Juretić. Ministrica Juretić (53) formalno se udala za svojeg dugogodišnjeg partnera – biznismena Vladu Rožmana (67). Par, piše Jutarnji list, već neko vrijeme živi zajedno u poduzetnikovoj vili na Tuškancu. Susjedi ih opisuju kao vrlo skladan par i dobre ljude. Vlado Rožman otac je dvoje odrasle djece, koje je dobio u prvom braku, i djed četvero unučadi.

Tina Vukov i Luka Rajić – 25 godina razlike

Romansa mlade pjevačice Tine Vukov (27) i poduzetnika Luke Rajića (52) trajala je samo jednu sezonu. Tina je za RTL prošle godine izjavila: „Bilo je čudno jer je to bila skroz nova situacija, ali stvarno ne bih govorila o tome. Nekako uvijek najradije govorim o glazbi u intervjuima. Mislim da će uvijek biti takvih stvari. I pozitivnih i negativnih. Hvala Bogu, već sam navikla na razne negativne komentare, tako da je ovo neka nova situacija te prilično čudna i bizarna. Ali dobro.“ Rajić o ovoj vezi nije govorio za medije.

Vlado Kalember i Ana Rucner – 30 godina razlike

Pjevač Vlado Kalember (63) dugo je bio poznat kao ‘vječni neženja’, dok ga nije osvojila 30 godina mlađa violončelistica Ana Rucner! Par se vjenčao 2006. godine, a Ana je bila trudna. Upoznali su se 2005. godine, i to na rođendanskoj zabavi Željka Keruma. ‘Odlučila sam! Ostvare li se moje zamisli, Vlado Kalember će iz kategorije najpoželjnijih hrvatskih neženja dogodine prijeći u skupinu najzgodnijih oženjenih Hrvata’, rekla je u jednom intervju tada 21-godišnja Ana Rucner. Nažalost, njihova ljubav nije izdržala test vremena. Par se razveo 2014. godine, no ostali su najbolji prijatelji, prenijeli su mediji.

Željko i Ružica Bebek (foto: Facebook)

Željko i Ružica Bebek (foto: Facebook, 2013.)

Željko i Ružica Bebek – 34 godine razlike

“Kad sam sreo Ružicu, shvatio sam da je ona ljubav mojeg života. Samo s njom mogu živjeti u harmoniji”, rekao je Bebek (70) o trećoj supruzi s kojom se oženio 2002. godine. Prije Ružice bio je u braku sa Sandrom i Spomenkom. “Meni je bilo važno da mi i moje starije kćeri budu podrška i da razumiju da Ružica nije nikome konkurencija, nego da je ona moj životni san, na sreću, ostvareni san”, izjavio je Bebek za Blic.

Miro i Sara Ungar – 42 godine razlike

Vazda zeleni pjevač Miro Ungar (78) u razgovoru za Gloriju je objasnio kako je osvojio svoju suprugu Saru: „Ona je osvojila mene svojom vedrinom, pozitivnom energijom, ljepotom, ali i širokim općim znanjem. S njom mogu razgovarati baš o svemu.“ Sara je čak 42 godine mlađa od Mire koji tvrdi da njegova mlađahna supruga nije ljubomorna na njegove nastupe s Terezom Kesovijom, koja mu je svojevremeno također bila supruga.

Zvonimir i Agata Rogoz – 56 godina razlike

Glumačka legenda Zvonimir Rogoz upisao se u knjigu zrelih ljubavnika zlatnim slovima i to na mjesto rekordera. U svojoj 92. godine dobio je sina sa suprugom koja je od njega bila mlađa 56 godina. Rogoz je bio veliki zavodnik te je i sama Agata izjavila kako je tijekom svih 27 godina braka muža dijelila sa drugim ženama, pisao je Jutarnji. Jedan od najvećih hrvatski ljubavnika je doživio duboku starost. Preminuo je 1988. godine u 101. godini života.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.