Prati nas

Show

Hofiranje

Danijela Dvornik o dopisivanju s mlađim frajerom: ‘Jesam li jedina koju to vrijeđa?’

‘Dopisujem se s tipom par godina mlađim, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotki”, piše Danijela. A onda je doživjela hladan tuš.

Objavljeno

|

Danijela Dvornik (foto: Instagram)

Novo vrijeme, novi običaji. Tako bismo mogli opisati ono što je u našoj mladosti bilo hofiranje, a danas se naziva internetsko dejtanje. Bilo da se radi o specijaliziranim servisima ili društvenim mrežama, čini se da potraga za srodnom dušom za žene, u većini slučajeva, završi na isti način.

“Dopisujem se s tipom par godina mlađim, razvedenim, imamo nekih zajedničkih crtica, razmišljanja o životu. Zgodan je, onako na fotki. To traje nekoliko dana. Onda on pošalje poruku – Mogu li dobiti fotku tvog tijela? I padne betonski zid s čeličnom konstrukcijom između nas!!! Por que? Jesam li jedina koju ovo vrijeđa ili sam stvarno ostarjela, a?’’ opisala je na Instagramu svoje iskustvo Danijela Dvornik.

Podsjetimo, i naša kolumnistica Ksenija Habunek svojevremeno je eksperimentalno tražila ljubav u digitalnom svemiru. “Tražila sam partnera na internetu, a sve što sam dobila su bezbrojne slike penisa”, zaključila je tada u tekstu koji možete pročitati ovdje.

A kakva su vaša iskustva?

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.