Prati nas

Mozaik

U 2015. najviše se tražio „seks sa starijim ženama“

Zavirili smo u statistike i izvukli pet najtraženijih pojmova koje su naši posjetitelji guglali, a za koje ih je Google preusmjerio na našu adresu. Kao i uvijek, jedan je pojam na prvom mjestu.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Kako naći starije žene za seks?
foto: BigStock

Kraj godine vrijeme je u kojem se zbrajaju rezultati. Mi smo zavirili u statistike i izvukli pet najtraženijih pojmova koje su naši posjetitelji guglali, a za koje ih je Google preusmjerio na našu adresu. Kao i uvijek, seks je na prvom mjestu.

 

1. “Starke” da, ali ne na nogama

Seks sa starijim ženama“, “mladi dečki i starije žene”, “seks s bakicama”, “seks s udanim ženama”, “starije žene za mlade momke” – pojmovi su koje su naši posjetitelji tražili na tražilicama, a zbog kojih su završavali na našim stranicama. Uz to se često pitalo “kako zavesti stariju ženu“, “kako udvarati bakama” i “gdje pronaći slobodne starije žene za ljubav”. “Starke da, ali samo na nogama”, sramotna je izjava Gorana iz netom završenog Big Brothera. No, čini se da je debelo podcijenio gospođe u najboljim godinama. Začudo, gotovo da i nismo zabilježili pristupanje preko upita o tome kako mlade djevojke mogu zavesti starije muškarce.


Kako zaraditi novac?

foto: BigStock

 

2. Slatkiši

Na drugom mjesto ove ljestvice su kolači. Tražilice su nam slale čitatelje koji su pitali “kako speći crnca bez jaja, “kako skuhati kotonjadu” ili “kako zamijesiti orehnjaču.

Kolači bez jaja, recepti

foto: Kuzinavanje.com

 

3. Afrička šljiva – pada li?

Afrička šljiva, naširoko reklamirano sredstvo protiv impotencije, zanimala je mnoge, kao i njene nuspojave te djelotvornost. “Pomaže li afrička šljiva?” Pitanje je to koje su Google postavljali zabrinuti čitatelji, a vjerujemo i poneka čitateljica. Iako neki tvrde da „labavi može da zabavi“, mnogi se, čini se, ne slažu s time.

Može li se seksati bez erekcije?

foto: BigStock

 

4. Namještanje atlasa – nikako!

“Namještanje atlasa”, popularni tretman iz arsenala raznih alternativnih „stručnjaka“, naveliko se guglao tijekom protekle godine. Da skratimo raspravu: ne pomaže, a može i odmoći. Potvrdili stručnjaci.

Gdje namjestiti atlas?

foto: BigStock

 

5. Dužni k’o Grčka

Otpis dugova. Nažalost, ovaj pojam preko kojega su na našu stranicu stigli brojni posjetitelji svjedoči o općem siromaštvu hrvatskih građana. Usprkos velikom interesu za otpis, mnogi nisu imali volje ni snage snalaziti se u birokratskoj proceduri pa su danas još više dužni.

Kako se boriti protiv siromaštva?

foto: bigStock

 

 

.

Mozaik

Kane Tanaka (117) je najdugovječnija Japanka – uživa u svakom danu

Svoju dugovječnost je u petak proslavila pijući omiljeno piće – Coca Colu, odjevena u majicu na kojoj je otisnuto njeno lice, a koju joj je darovao njen unuk – šezdesetogodišnji Eiji.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Japanka Kane Tanaka, koja je prema Guinessovoj knjizi rekorda najstarija osoba na svijetu, postavila je ove subote novi rekord. Postala je najdugovječnija Japanka svih vremena sa navršenih 117 godina i 261 danom.

Rekord je držao njen sunarodnjak Nabi Tajima, stanovnik otoka Kikai, no on je preminuo u travnju 2018. godine, prema podacima koje je objavilo tamošnje Ministarstvo zdravlja, rada i socijalne skrbi.


Gospođa Tanaka je rođena 2. siječnja daleke 1903. godine kao sedmo od ukupno devetero djece u obitelji. Rođena je prerano, a dojila ju je žena koja joj nije bila biološka majka. Tijekom Drugog svjetskog rata radila je u trgovini zajedno sa suprugom Hideom. Do kraja rata umrli su joj i suprug i sin.

Kane Tanaka se umirovila u 63. godini. Sedamdesetih je boravila u Sjedinjenim Državama gdje ima nekoliko nećaka i nećakinja. U 103. godini dijagnosticiran joj je karcinom debelog crijeva koji je pobijedila. Sa 107. godina napisala je knjigu u kojoj govori o dugovječnosti. Sada živi u domu za stare i nemoćne u Fukuoki na jugozapadu Japana. Titulu najstarije Zemljanke ponijela je u ožujku prošle godine.

Svoju dugovječnost i rekord najdugovječnije Japanke proslavila je pijući omiljeno piće – Coca Colu, odjevena u majicu na kojoj je otisnuto njeno lice, a koju joj je darovao njen unuk – šezdesetogodišnji Eiji. “Čak i usred pandemije koronavirusa, moja baka je dobre i čini se da uživa u svakome danu. Kao obitelj smo sretni i ponosni na njen rekord”, kazao je Eiji.

Podsjetimo, prije dvije godine, na pitanje koji joj je dio života najdraži, odgovorila je: “Ovaj, sada.” Ova drevna starica kaže da bi voljela još poživjeti i proslaviti 120. rođendan. Rado krati vrijeme matematičkim igrama i kaligrafijom.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP